Een heerlijk voorproefje

We hebben op 20 mei even geproefd aan het boerenleven. Het was een mooie en zonnige dag met veel plantgoed dat we in de grond hebben gezet. Grond die nog wel wat verrijking kan gebruiken, maar goed dit is een voorproefje. We zijn heel benieuwd hoe de kruiden – en enkele bloeiende planten – zich gaan houden.

Biodiversiteit
Helle van der Roest, voorzitter van de Imkersvereniging Schouwen-Duiveland, hield een boeiende presentatie over het nut en de noodzaak van biodiversiteit; niet alleen voor de bijen maar voor het welzijn van de mensheid. Ook wie al overtuigd was, hoorde nog veel nieuws in zijn presentatie. De presentatie zullen wij als pdf toesturen, ook zonder de mondelinge toelichting van Helle interessant om door te nemen.

Samen eten
De boerproeverij sloten we af met de gezamenlijke maaltijd van meegebrachte gerechten.
Kortom een heerlijk voorproefje dat hopelijk snel tot het echte werk leidt.

Kijk op ons Facebook of Instagram account voor meer foto’s.

Deel dit bericht: