Wij zoeken een boer, boerin of agrarische bedrijfsleider!

Word jij de boer, boerin of agrarische bedrijfsleider voor onze Herenboerderij Enghebaert?
Herenboerderij Enghebaert bij Scharendijke op Schouwen-Duiveland wordt een gemengd bedrijf met de nadruk op groenteteelt, maar waar we ook fruit telen en wat vee houden. De Herenboeren Enghebaert, een coöperatie van uiteindelijk ruim 200 leden, pacht de grond. Wij zijn met onze gezinnen afnemers van de producten. We werken natuurgedreven waarbij biologisch de ondergrens is.

We zijn enthousiast en vol goede zin om van Herenboerderij Enghebaert een succes te maken. Daarvoor zoeken we op korte termijn een praktisch ingestelde boer of boerin dan wel een agrarische bedrijfsleider.
Beschik jij over vakkennis en over sociale en communicatieve vaardigheden om samen te werken met een grote groep vrijwilligers?
Vind jij het leuk om de akkers van Herenboerderij Enghebaert om te zetten naar een natuurgedreven productie?
Dan willen wij heel graag met je in gesprek gaan.

Wil je eerst meer achtergrondinformatie over het concept Herenboeren, neem dan contact op met Theo Nieuwenhuizen: secretaris@herenboerenenghebaert.nl. Hij beschikt ook over een uitgebreide vacaturebeschrijving.

Deel dit bericht: